Musiken är tillbaka

Nu när året sakta närmar sig sitt slut börjar det snart bli dags för alla slags årssummeringar. Något jag alltid väntar på i slutet av året är Spotifys summering över ens mest spelade musik. Men i år känner jag att den summeringen kommer vara väldigt annorlunda.

I stort sett lyssnar jag bara på musik när jag kör bil. Under ett normalt år skulle det betyda ca. 3 timmar per dag, under tiden jag kör till och från jobbet. Men eftersom jag jobbat hemifrån sen mars 2020 har jag inte kört nästan alls. Jag har alltså inte nästan alls lyssnat på musik från mars-september 2020. Hur det ens är möjligt att leva utan musik vet jag inte, men har lyssnat på minimalmängd musik i år. Det är först nu i september-oktober som jag börjat lyssna på musik lite mer igen. Så statistiken för mitt musikår 2020 kommer att vara mycket annorlunda i jämförelse med tidigare år. Men å andra sidan är hela året 2020 så exceptionellt, att det kanske inte är så konstigt trots allt.

I oktober har jag lyssnat på en del musik, här är favoriterna från min Oktober 2020 spellista på Spotify;

  • Kingdom Street – Do What You Want – Remix
  • CNCO ft. Little Mix – Reggaetón Lento (Remix) (Den här låten från 2017 som plötsligt kom med på min spellista igen kommer nog vara min mest spelade låt för 2020, om jag får gissa)
  • Nicky Jam ft. Daddy Yankee- Muévelo
  • Braaheim – Uncover
  • VINAI ft. Vamero – Rise Up
  • 24kGoldn ft. iann dior – Mood

En blandning av stilar med bra beat.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: