Kalas, och längtan efter snö

Glad måndag och andra november! När jag öppnade Facebook en stund sen blev jag påmind att för fyra år sedan, föll första snön på just den här dagen. Några personer jag följer och några av mina kompisar befinner sig i delar av världen där det redan finns snö, som Banff i Kanada och Levi. Känner en liten, liten avundsjuka när jag ser fina bilder med snö i. Det känns så magiskt med snö, speciellt när vi börjar närma oss advent, lillajul och sedan jul. Det känns som vi är långt ifrån snö ännu. Istället har det lovats stormvindar och eventuellt regn här hos oss idag.

Veckoslutet var härligt och jag kunde verkligen koppla bort allt som har med vardag och jobb att göra. Istället för Halloween var vi på 1-års kalas på lördagen och firade min kompis Idas barn, och på söndag var vi bjudna på kaffe och kaka hos mamma och pappa. En lugn helg med kompisar och familj. Måste nog också inviga glöggsäsongen snart känner jag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: