Om vad vi firat och Novemberväder

Vid det här laget vet ni, att tyst på bloggen är likamed bråttom i det verkliga livet, så vi behöver inte ta det igen. Förra veckoslutet var händelserikt då flickorna var hos oss, vi firade min brorson som fyllt 4 år OCH så var det ännu farsdag på söndagen. Farsdag i år firades traditionsenligt med frukost i sängen för Jani, och så åkte flickorna och Jani iväg till Esbo för att fira Janis styvpappa, och jag gick över till mamma och pappa för farsdagslunch ❤

(Man kunde också fira att Trumpjäveln inte blev omvald till president i USA, puh, en fyraårs mardröm är över.)

Men ute är det November och… fint väder? Soliga varma dagar har vi haft. Jag rör mig fortfarande ute med min tunnaste höstjacka, jag rider ute med bara t-shirt och min Haglöfs vindtäta jacka, och vinterskorna står fortfarande i förvar. Jag är lite tudelad inför det här, eftersom jag längtar efter snö och jul, men samtidigt är det så skönt med så bra väder som vi haft, att jag önskar hela vintern såg ut såhär.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: