Grön perfektion

Så sällan är det som man hittar en nästintill perfekt avokado, att det förtjänar dokumenteras när det väl händer. Hade nästan gett upp hoppet på att någonsin få äta en god avokado igen då jag gång efter gång köpt avokadon som antingen varit stenhårda eller bruna inuti.

Men nu, har jag två gånger i rad köpt två avokadon av vilka båda har varit fina, lena, gröna. Det betyder fyra perfekta avokadon. Så gott med den här linsgrytan jag gjorde förra veckan, och så gott på bröd med citronpeppar på! I ❤ 🥑

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: