Hemma hos oss: Ny sovrumsmatta

Jag ligger så långt bak i att visa er nya saker här hemma så nu får vi sätta igång. Vi har en ny matta i sovrummet. Eller nej, nu har vi en matta i sovrummet. Tyckte aldrig att det kändes konstigt utan matta, men nu när jag ser den här gamla bilden utan matta undrar jag hur vi kunde vara utan matta i sovrummet så länge?

När hundarna var små, försökte vi ha så få mattor som möjligt, eftersom det oundvikligen händer små olyckor med hundar i hemmet. Sedan är det ju lättare att städa utan mattor, och har man en jättestor, långhårig, svart hund hemma så har man också X mängd svarta hår ö-ver-allt.

Men nu var det dags för förändring och lite mer värme i sovrummet. Hade länge kikat på den här mattan på Jysk och en liknande på Ellos och så plöstligt en dag var det på -50% rea (!).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: