Julmys och en stjärnhimmel i November✨

Längtar så efter att få börja julmysa. Tur att det idag är fredag och att det på veckoslutet är lillajul – får alltså äntligen inleda julmyset! För mig betyder det de första julsångerna, årets första glögg, pepparkakor och blåmögelost, lillajulsgran, jullampor, första julfilmen, första juldekorationerna, och kanske en lillajulsgåva till snälla barn vuxna.

Idag inleds helgen med storstädning, och så imorgon ska jag gräva fram lite julsaker och leta efter en lillajulsgran. Sämsta antiklimaxet dock att julentusiasten (jag), bor tillsammans med anti-julmänniskan (Jani). 🙃

Hursom, var det en klar och kylig kväll igår. Nästan fullmåne och massa stjärnor på himlen. Jag bestämde mig för att äntligen pröva inställningarna på min telefon, och fick till en bättre stjärnbild med bara telefonen än jag någonsin fått med en systemkamera. Men måste ändå öva lite ännu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: