Årets julkalender luckorna 1-4

Så behändigt (och roligt!) med julkalender även i vuxen ålder. Igår till exempel, när jag undrade var det var för datum kunde jag bara tänka tillbaka på hur många luckor i kalendern jag hade öppnat och så visste jag genast datumet, smart va? Heh.

Den här julkalendern från Nivea var jag tidigt ute med att köpa, och visst sålde den slut bara någon vecka senare. Nivea är ju världskänd för sina produkter, så tänkte att detta är väl i alla fall en kalender där innehållet är sådant jag verkligen använder och inte blir och ligga i skåpen. Hittils är jag mycket nöjd med kalendern och väntar med spänning varje morgon när jag öppnar en ny lucka.

I första luckan fanns en fin scrub för ansiktet med hallon och risfrön istället för mikroplaster, och den är 100% nedbrytbar! Sånt gillar man ju. Den var dessutom megaskön att använda och doftade gott.

I andra luckan fanns en sheet mask för glow och återfuktning. Även denna biologiskt nedbrytbar – vilken positiv överraskning. Masken var helt okej, men lite fel modell för mitt ansikte så fick den inte att sitta så bra att jag kunde ha kopplat av de 10 minuterna man skulle ha på den.

I tredje luckan fanns Niveas egna beauty blender makeupsvamp! Ett välbehövligt tillägg till sminkväskan.

I fjärde luckan idag kom den klassiska Nivea Cremen. Den här använde jag under gymnasie-åren, men har inte använt den på flere år då jag numera föredrar lite tunnare lotions.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: