Årets julkalender luckorna 5-8

En snabb blick över vad julkalendern haft i sig de senaste fyra dagarna.

Lucka nr 5 var en deodorant vilket redan kommit till användning så det var mer än lämpligt. Lucka nr 6 gav en läppbalsam med ett rosa skimmer. Tyvärr fick jag världens flashback till högstadiet/gymnasiet när liknande läppbalsam och läppstift var pop – och inte på ett bra sätt. Dessutom sätter den sig jättefult på mina torra och spruckna läppar, det rosa lägger sig liksom i sprickorna. Den här kanske jag ger vidare till någon annan. I lucka 7 fanns en sån här sten som man kan använda att skrubba förhårdnader på fötterna till exempel, den ska jag testa. Och i dagens lucka – lucka nr 8 – fanns den här klassiska Nivea Soft krämen som jag gillar annars också.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: