Solnedgång i december

Det är mycket på jobbet nu när året närmar sig sitt slut, många rapporter och beslut som ska göras för nästa år. Oftast gillar jag när det är mycket på gång, men nu är det för mycket på en gång vilket alltid triggar någonslags handlingsförlamning i mig. Har jag för mycket att göra får jag stress och klara inte av att göra något alls. Där är vi nu. Men vet också att enda botemedlet är att rada upp uppgifterna enligt deadline och helt enkelt beta av en i gången. Det ska jag göra tillnäst.

Tänkte bara visa denna sjukt fina solnedgång vi fick igår. Att få så fina soliga dagar som igår och idag efter vad som känns som en evighet av lonkero-grått väder är en gåva! Tog hundarna ut på en promenad igår innan solen gick ner. Hade migrän så gick inte särskilt långt, men stod kvar på åkern och beundrade solen tills den gick ner.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: