En vecka kvar till jul

Jag får inte in så många inlägg här som jag skulle vilja just nu. Men försöker tänka att det är okej. För min tid går 120% till jobb, hundar, ridning, julmys, julpyssel och julförberedelser. Då måste man skala bort något annat. Man vet att man har bråttom på jobbet när man måste planera och skriva in saker som ”lunch” och ”promenad med hundarna” i kalendern för att man överhuvudtaget ska få minutschemat att gå ihop. Tiden jag använder på att skriva detta inlägg borde jag egentligen tillägna en av tusen rapporter som ska skrivas innan årets slut. Men några minuter var jag villig att skala bort från rapporten.

Förra helgen på lördagen innan tredje advent körde vi för att kolla på det här juliga-extra-allt huset. Så fascinerande att kolla på för det ligger så långt ifrån min egen smak, men ändå fint att kolla på. Som en amerikansk jul? La upp den här bilden på Instagram och säkert fem personer undrade om det var vårt hus?! Hell no, känner ni inte mig bättre än så?

Men nu ska jag återgå till mitt minutschema. Om jag får tid över någon dag ska jag kanske visa vår julgran? Vårt pepparkakshus? Våra juldekorationer? Och fortsätta visa vad min fina julkalender innehåller? Berätta vilken julmusik jag lyssnar på? Vilka julfilmer jag sett? Berätta hur många liter glögg jag redan druckit? Kanske, om jag får tid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: