Julen är här

God jul mina vänner! En vecka har gått och imorgon är det jul. Äntligen! Har pyntat granen (guldfärgade dekorationer blev det i år) och ätit första julmaten då Jani fick en jul-matkasse från sitt jobb till julklapp. Jag själv har jobbat klart och kopplat av arbetstelefonen och mejlen. Vann förresten en jullottning på jobbet och vann ett presentkort! Juhuu, vilken julklapp! Ska få den i början på året, så har något att se framemot. Ska jobba under mellandagarna, men några lediga dagar ser jag fram emot.

Har paketerat de sista julklapparna igår och idag och hittat på lite rim till några av dem. Imorgon firar vi julafton hos min bror och eftersom jag ansvarar för julgodiset i år också, har jag stått i köket en stor del av dagen. Men har inte stressat, nej jag har lyssnat på min favorit julmusik medan jag gjort knäck och fudge och allt möjligt och riktigt gottat mig i julkänslan.

Imorse var det ytte pytte vitt på marken, kan man kalla det för vit jul? Nä, kanske inte, för det regnade bort. Hundarna och jag tog en promenad i ösregnet, men inte ens det dämpade mitt julhumör.

Längst ner här ser ni årets pepparkakshus förresten, blev en hundkoja i år. Gjorde ju ett stall ifjol, så i år föreslog Jani en hundkoja och det lät passligt enkelt, haha. Tog ändå orimligt många timmar att få klart och ser framemot att inte behöva göra om det på ett år igen. Nästa år vill jag göra en rymdraket?

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: