Årets julkalender lucka 9-24

Alltså det blev så bråttom på jobbet innan jul att jag inte hade tid att visa vad min fina julkalender innehöll till slut 😳 Så nu tar vi bara resten av luckorna i ett och samma inlägg.

Ansiktsrengöring i form av dessa wipes, ett underbart läppbalsam i färgen burgundy, ett läppscrub som visat sig vara superbra!, hårband, en nagelfil (fun fact: hatar nagelfilar…), sminkborttagningsmedel, ögoncreme, dusch-lotion, en till deodorant (samma som jag brukar använda), en puff, tre olika ansiktsmasker och en tvättlapp. Utanför bild en normal läppbalsam (som jag gav till Jani ☺️) och lucka 24 som innehöll ett miscellärt vatten som fulländade min hudvårdsserie.

Snabb recension: Niveas kalender var bra, bättre än jag tänkt. Har använt en majoritet av produkterna redan, och kommer använda så gott som allting jag fick! Det var roligt att inte alls veta vad som gömde sig i kalendern, och Niveas julkalender är ett bra alternativ till nästa år också. 💅🏻

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: