Juldagen och julfilmer

Eftersom vi på julafton firade med min familj, firade vi juldagen med Janis familj. Vi sov länge, och så startade vi mot Esbo där vi firade jul vol. 2. Vi fick se snö på vägen upp så redan det gjorde det värt resan. Det var minimalt med trafik och färden gick fort.

I Esbo firade vi med julmat och julklappsutdelning. Flickorna var där och de visade ivrigt upp vad de fått till julklapp kvällen innan. Hundarna var med oss och fick igen varsin julklapp – vad glada de var när de igen fick riva upp en julklapp.

Julmaten smakade gott igen, och speciellt Jani var i sjunde himlen när han fick den julmat han är van med sedan liten. Så är det ju, att alla familjer har sina egna små traditioner som känns som ”det enda rätta” när man växer upp. Men gott var det hur som helst, sån lyx att få äta sig mätt på julmat flere dagar i rad (och inte behöva laga julmat själv).

När vi hade låtit maten smälta lite, packade vi ihop oss igen och åkte hem, kollade på Love Actually och åt ännu mer julklappsgodis!

Julfilmer jag sett i år förresten, ifall någon är intresserad, är;

  • The Family Stone
  • Love Actually
  • The Holiday
  • Ensam Hemma 2
  • Holidate
  • 12 gifts of Christmas
  • Christmas made to order
  • My Christmas Inn
  • Christmas under wraps
  • A bad mom’s Christmas

En hel del julfilmer blev det i år, och ändå hann jag inte se alla jag hade velat se. Jag sa ju, jag har haft julfeeling sedan början av November i år och verkligen orkat planera och mysa kring allting julaktigt. Vissa av dessa filmen är gamla klassiker, vissa är nya och vissa är gamla som jag sett för första gången.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: