Vad jag fick i julklapp

Om ni ursäktar mig så skyndar jag mig igenom julinläggen för att kunna fira nyår imorgon och sedan övergå till 2021 med inget hängande i baggaget.

Vad jag fick i julklapp? Så många fina saker, så mycket som jag önskat. Men tyvärr är det december och nästintill omöjligt att fotografera något i det minimala dagsljuset, men nu nöjer vi oss med den här bilden på en del av mina julklappar.

Ett spel, tre olika presentkort bl.a. till vår favoritrestaurang KW, samt till Lindex. Till mig själv köpte jag en ny plånbok då min gamla har börjat sprätta i sömmen. Fick ett par ridbyxor jag önskat mig, ett stativ jag önskat mig, en ny kökssax jag önskat mig, badhandukar som jag önskat mig, yllesockor, mycket julgodis och utanför bild bl.a. en ridväst, mer julgodis, vinterdäck till bilen, och en tidning.

Känns som om bilden inte gör rättvisa till mina fina julklappar? Kanske för att känslan fattas?

Det som inte syns på bild nämligen är hur glad jag blev över att Jani hade hittat precis det stativet jag ville ha och dessutom paketerat det själv. Hur överraskad jag blev över att vi inte bara fick ett par handdukar utan två, och att de dessutom var i så perfekta färger! Hur glad jag blev över så passande presentkort som vi fick, vet redan exakt vad jag ska köpa i Lindex och vet exakt vad jag ska beställa när vi äntligen får äta på KW igen. Hur gulligt det var med en liten inpaketerad salmiakask med en handstil jag kände väl, och en tidning som passade mig perfekt. Hur nöjda flickorna var när vi öppnade paketen som de själva noggrannt valt ut till oss.

Julklappar är ju ändå så mycket mer än bara det där materiella man håller i, det är ju känslan när man får något man önskat, eller när man ser mottagaren bli glad över något man valt ut åt dem.

Oj, tänkte glömma julklappen som jag levt i sedan juldagen, nämligen ett pyjamas-set med fina rutiga pyjamasbyxor och en röd långärmad pyjamastopp. Bästa är kanske att Jani fick ett matchande set i andra färger, så nu kan vi äntligen låtsas vara en sån där perfekt instagram-familj som klär upp sig i matchande kläder på julen och tar prefekta foton till instagram. Nej nu skojade jag förstås, men älskar min nya pyjamas!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: