2021 är ett tomt papper

Det snöar ute, och vi har haft snö på marken sedan lördagen. Det är kring 0 till -5 grader, men till slutet av veckan har det lovats betydligt kallare. Det är torsdag, men första dagen på jobbet efter trettondagen. Det var en ganska mjuk start till året med en tre dagars helg, jobb må-ti, en dag ledig pga trettondagen och nu jobbar jag to-fre innan det snart är veckoslut igen.

Med så här mycket ledigt och speciella dagar, har jag fortfarande inte riktigt förstått att det är januari, och att vi lever i 2021.

Gårdagens årssammanfattning över 2020 gjorde mig glad. Det var många roliga saker som hänt som jag redan hade glömt, och det var fint att gå igenom arkivet och uppleva det igen. 2020 kanske inte var ett så dåligt år trots allt? 2020 handlade kanske bara mer om de där små sakerna, som att uppskatta hälsa, respektera andra, gemensam tid med familjen och att uppskatta det man redan har.

Men nu, ska vi koncentrera oss på 2021. Något jag lärt mig från året som gick, var att inte ha så mycket planer. Jag har noll planer för 2021 så här långt. Eller en enda sak har jag faktiskt inplanerat, och det är min vintersemester som jag kommer ta ut vid påsk. Orsak? Med helgdagar och veckoslut får jag 10 dagar ledigt trots att jag bara har 5 semesterdagar kvar att ta ut. Det gäller att vara smart. Men förutom vintersemestern, inga andra planer. I år kommer jag troligtvis inte ens gå på ridkurs i Grankulla, vilket brukar vara en höjdpunkt på sommaren. Orsak? Jag har en egen häst, och lägger hellre den tiden och de pengarna till att träna med honom och vår egen tränare.

Så, här står jag med hela 2021 framför mig som ett tomt papper. Vad som helst kan hända.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: