Hej mitt i snöstormen

Det är dagar som denna man är glad att man får jobba hemifrån. Och jobba inne. Det är snöstorm, en riktigt ordentlig snöstorm. Det blåser ca 10 m/s, snöar och är 0 till +1 grader. Riktigt våt äcklig snö alltså.

Men jag sitter inne, i min pyjamas, ser pappa ploga vår gård med traktorn och jag får jobba vidare inne i värmen. Tar en lunchpaus med fiskpinnar och några avsnitt av säsong 10 av Modern Family. Släpper ut hundarna på bakgården titt som tätt för att de älskar att springa omkring och leka i snön. Fortsätter jobba medan jag lyssnar på musik och sjunger med högt. Så skönt att va’ hemma.

En realtidsbild på det, varsågoda.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: