Kylan och stjärnhimlen

Igår såg jag solen för första gången på läänge. Det klarnade upp, blev kväll, stjärnorna kom fram och kylan gjorde intåg. -21 grader as we speak. Men det var stjärnorna jag ville prata om. Fick ju ett stativ i julklapp, precis det jag hade önskat mig. Så igår när det äntligen var klar stjärnhimmel ville jag testa stativet. Klädde på mig varmt och gick ut och testade olika inställningar på kameran. Skärpa fattas men annars börjar det bli bättre resultat. Nämnde jag att kameran i detta fall är min telefon? I alla fall, blir jag varje gång lika överraskad över mängden stjärnor på himlen? Så många fler än man ser med blotta ögat. Skärpan här är inte den bästa som sagt, men det jobbar jag på.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: