Ny vecka och snart vintersemester

Idag har jag varit på kontoret för första gången på månader. Senast var jag på kontoret i oktober eller november nångång. Det blev ingen lång visit, 30 minuter bara, men det var roligt och konstigt att vara där i ett nästan tomt kontor. Såg två av mina bästa arbetskompisar, plockade med mig nya hörlurar och så åkte jag vidare.

Plusgraderna kom i lördags och det har lovats varmare väder hela veckan. Det betyder is och halt och äckligt, men försöker komma ihåg hur himla fin vinter vi fick i år. Massor med snö, kalla dagar och otroliga soliga stunder och solnedgångar.

Dessutom, har jag äntligen prickat in min vintersemester i kalendern! Den blir av först till påsk, men i samband med helgdagarna får jag vara 10 dagar ledig i sträck. Det kan jag vänta en månad på. Hela vecka 13 är jag alltså ledig. Vi har inga planer och kommer nog inte göra så mycket mitt i pandemin, men att få vara ledig ser jag framemot.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: