Våren kommer även i år

Det känns som vår, fast jag vet att den inte är här ännu. Men sju grader plus, snö som smälter, bara vägar, och en sol som bländar mig kl.8:17 genom köksfönstret – det känns vårigt. Dessutom är det mars nu. Grässtrån tittar fram, tulpaner i butikerna. Jag vet att det ännu kommer komma minusgrader och troligtvis snö, men har tanken om vår någonsin känts så skön som nu? Det känns ändå tryggt att veta att även mitt i en pandemi kommer våren att komma trots allt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: