Senaste nytt

Är det nu bloggen dör? Är det nu det händer, sakta men säkert? Vi får se. När jag sitter framför datorn hela dagarna, och sedan har fullt upp blir det helt enkelt inte av att uppdatera här. Men har kommit över känslan att vara tvungen att uppdatera här när det ”inte finns nånting att rapportera om”.

Just nu har jag min efterlängtade vintersemester och jag vet ärligt inte hur jag orkade vänta så här länge. Var SÅ i behov av semester. Är knappt halvvägs in på semestern, och har redan haft ångest över att semestern snart är slut..

Men vad har jag gjort sen sist? Haft filmkväll och sett filmen Bohemian Rhapsody som var supebra – se den (om du gillar Queen), varit i stallet så gott som dagligen och haft framgång i ridningen, besökt min kompis Ida, varit på bio med koronarestriktioner (dvs. var vi 6 stycken personer i en biosalong för flere hundra), haft min bil på service TVÅ GÅNGER, fått ett nytt gudbarn när Janis syster fick sin bebis ❤ , druckit koreansk limsa, haft mini-spa hemma, kollat nästan alla säsonger av This is us, köpt tulpaner och narcisser, lagat thaimat, badat i bubbelpoolen, varit på koronatest (och testat negativt). Så ja, kanske hade jag haft något att rapportera trots allt. Men nu blev det som det blev.

Något häftigt som hände idag var att jag äntligen fick se Halo-ljusfenomenet. Körde från Vanda till Esbo när jag plötsligt tittade mot solen och såg en ljus ring runt solen. Har alltid velat se en Halo, och nu har jag gjort det!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: