Papegojtulpaner

I tisdags var jag på jakt efter både tulpaner och narsisser. Våren var på gång och jag hade städat hemma, både ute och inne – så vårkänslan var i alla fall på topp. Av en slump gick jag förbi en blomsteraffär och bestämde mig för att gå in. Plockade med mig narsisser, och frågade sedan efter tulpaner. Då frågade biträdet om jag ville ha vanliga eller papegojtulpaner. Papegojtulpaner är en ny bekantskap för mig, men kunde inte motstå det roliga namnet. Och titta hur fina de är! De har slagit ut ännu mer sen jag tog bilden, men gillar dem så! 😍

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: