Storm, snö och vardag

Min vintersemester avslutades med över 24h storm (blåser som fan fortfarande..) och snö på marken. Som tur smalt snön bort så fort solen kom fram. Men ja, vintersemestern är över. Vart tog tio dagar vägen? Visst var det skönt att inte ha några måsten och inte tänka på jobbet, men eftersom man inte kunde göra något eller åka någonstans så gick tiden alltför fort. Fixade lite här hemma och så, men annars ingenting.

Men påsk har vi firat lite. I år fick jag inte fiilis att pynta här hemma inför påsken a l l s. Så då gjorde jag inte det. Istället åt vi påsklunch hos mamma och pappa tills jag var så mätt att jag trodde jag skulle explodera. Först lunch, sedan pasha och mämma, och sen ännu påskägg, puh! Som tur bor de granne med oss, så nästa dag, på söndag, gick vi över igen för att äta lite rester. Påskmaten var så sjukt god! (I år också.)

Vad som mötte mig imorse när jag satte mig ner för att jobba vid köksfönstret..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: