Nya smaker

Försöker utvidga vår mat-repertoar, för är ärligt sagt lite trött på det mesta. Sparar nya resept i mina favoriter och har flere internet-flikar öppna på telefonen med olika nya resept. Och nu har jag äntligen gjort den, den där jäkla Salmon bowlen som stått på min to do lista i minst sex månader. Äntligen kan jag stänga alla internet-flikar på telefonen som stått öppna som påminnelse. Det var inte så svårt sist och slutligen, fick såklart hjälp av mästerkocken här hemma. I mitt huvud ville jag att den skulle vara så lik Kokoros Salmon bowl som möjligt (=världens bästa), men gjorde små ändringar som att marinera laxen och variera toppingsen. Förutom en massa stök i köket blev det en fin bowl med bara goda smaker. Nästa på tur att prövas är Phad Thai, kanske jag får till det om ytterligare ett halvår?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: