Nya smaker

Försöker utvidga vår mat-repertoar, för är ärligt sagt lite trött på det mesta. Sparar nya resept i mina favoriter och har flere internet-flikar öppna på telefonen med olika nya resept. Och nu har jag äntligen gjort den, den där jäkla Salmon bowlen som stått på min to do lista i minst sex månader. Äntligen kan jag stänga alla internet-flikar på telefonen som stått öppna som påminnelse. Det var inte så svårt sist och slutligen, fick såklart hjälp av mästerkocken här hemma. I mitt huvud ville jag att den skulle vara så lik Kokoros Salmon bowl som möjligt (=världens bästa), men gjorde små ändringar som att marinera laxen och variera toppingsen. Förutom en massa stök i köket blev det en fin bowl med bara goda smaker. Nästa på tur att prövas är Phad Thai, kanske jag får till det om ytterligare ett halvår?

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett tips, om du vill ha lite variation, kolla mitt senaste inlägg om laxbollar.. 👍 För övrigt. Snyggt! 👍

    Gilla

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: