Aprilväder och hundar

Eftersom vi nyligen hade två veckor av fint, soligt och varmt väder (upp till +16 grader), kändes det as-kyligt att gå till stallet på söndag morgon när mätaren visade +4 grader, det var molnigt och lite blåsigt. Det har kommit slask från och till de senaste dagarna, men det kan man väl vänta sig i april.

Här är dock en bild från en solig kväll under de där två fina veckorna vi hade, då jag hann ställa fram soffan på terassen och hundarna tävlade om vem som skulle få plats. Efter att den här bilden togs har Bentley trimmats. Vi hade en så lyckad sommar ifjol pga att han var trimmad, så vi beslöt oss för att göra det i år igen. Han mådde helt enkelt så mycket bättre i kort päls, trots att man ”inte ska trimma Berner sennen”. Är så himla glad att vi bokade tid för trimmning, speciellt eftersom han efter årets första bad (två dagar innan trimningen) fick TRE hotspots! Som tur har han inte ont, men det kliar och varas och är allmänt äckligt. Tur att han nu har kort päls, vilket gör det hundra gånger enklare att sköta om såren.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: