I behov av lite ledigt

Har inte ansökt om sommarsemester än, men räknade i måndags att om jag gör som planerat, är det bara 8 veckor kvar till första delen av min semester. Tror jag vill kopiera upplägget från ifjol och ta en vecka semester vid midsommar, och resten i juli-augusti. Fast hur ska jag orka vänta till juli på långledigt? Vi får se hur det blir, men ska nog åtminstone ta ut en vecka vid midsommar, som tydligen är om 8 veckor. Och ja, jag är så i behov av semester att jag redan drömmer om sommarlov.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: