Sommar och äppelblom

Sommaren började några dagar sedan, och nu väntar varmare väder framöver. Jag har grejat massor ute på gården, rensat, ordnat, krattat och kippt. Krattade tills jag fick så ont att jag trodde armarna skulle falla av. Har även bränt mig i solen, yes sir. Jag bränner mig väldigt lätt, men jösses så fort det gick. Krattade bort ogräs på hela vår gård med min mammas hjälp, tog kaffepaus ute på terassen (med tillhörande glass), var ut till stugan och satte i bryggan, och så fortsatte jag kratta när vi kom hem – poff, solbränd. Ska inte ljuga, det är trevligt med färg i ansiktet, men armarna och halsen är så röda att det nästan gör ont. Men oroa ej, jag har fyllt på lagret av solskydd, så nu ska jag försöka få färg på ett hälsosammare sätt.

En av de bästa sakerna med den här tiden på året är att allting är så grönt, och allting blommar så fint, som detta gamla äppelträd på vår gård.

Exakt tre veckor kvar till sommarsemester.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: