Badsäsongen öppnad!

Låt det antecknas i arkivet att år 2021 tog jag första doppet den femte juni. Hade varit på en ytterst svettig träning med hästen till ett annat stall i Tenala, och hela vägen hem kunde jag bara drömma om att springa rakt ner i sjön med kläderna på (förutom när vi höll på att krocka med en älg!). Men först var det hästens tur att få en rejäl dusch hemma i stallet, innan jag gick hem, körde till stugan, böt om till baddräkt och fick simma i det +23 gradiga vattnet äntligen!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: