Mellan semestrar

Idag plockade jag fram arbetsdatorn för första gången på tio dagar. Jag har haft en vecka semester, och oj vad välbehövligt det var. Har firat midsommar, hängt med familjen, tillbringat tidiga morgnar i stallet, bara varit och kopplat av, simmat många gånger, vattnat blommor, plockat smultron, sett på filmer och serier, varit vaken till sent på natten, lyssnat på fjolårets Yle Vega sommarprat, övernattat på stugan, sett på fotboll, ätit gott, haft flickorna hos oss en helg, lagat rabarbersaft, lyssnat på musik, studerat spanska och viktigast av allt – inte tänkt på jobb och inte stressat.

I lördags på midsommardagen blev jag lite ängslig när jag mitt i semesterlivet insåg att semestern snart är över. Men så kom jag ihåg, just det, jobbar nu tre veckor och sedan väntar fyra veckors semester! Så skönt att ännu ha något att se fram emot! Tar ut lite extra semester under sommaren, precis som i fjol. Det betyder att jag har mindre semester på vintern, men det får jag stå för sen. Laddar batterierna ordentligt nu när sommar-Finland är som finast.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: