Min midsommar

Tillbringade midsommaren på vår stuga, som vanligt. Med familjen, som vanligt. Men en sak var annorlunda, jag hade ingen stress. Kanske hade jag lyckats koppla av på semestern veckan innan, eller kanske var det morgonens lugna terrängritt, men jag var ovanligt zen. Kände ingen press på att dokumentera dagen, tillbringa en instagramvänlig midsommar eller att göra saker ”man alltid gör på midsommaren”. Jag bara var, lät dagen rulla på till kväll.

Vi drack kaffe & hemgjord rabarbersaft, åt sommartårta, simmade i den +26 grader varma sjön. Sedan matförberedelser, grilla, stor midsommarmiddag vid långbordet ute på terassen. Matkoma, cider, pilkastning.

En perfekt lugn och framförallt varm midsommar, med enda minuset en massa jävliga bromsar som flög omkring och bet oss alla turvist.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: