Första veckan i Juli

Efter en rekordvarm Juni-månad och början av Juli med 24-30 grader dagligen, var det skönt att vakna upp till duggregn imorse. Får gärna regna hela dagen för min skull! Har nu två veckor kvar (tre om man räknar denna vecka) till nästa semester, min långsemester. Kommer inleda långsemestern med att fira bröllopsdag, som infaller på sista arbetsdagen före semestern ❤ Undrar vad det kommer vara för väder när jag blir ledig, kommer värmeböljan hålla i sig?

Den första veckan i Juli har jag i alla fall, jobbat, plockat smultron och blåbär som växer här intill vår gård, tillbringat mycket tid i stallet, fått städmani och städat hemma och tvättat fönster (vilket jag aldrig annars gör!), köpt en låda jordgubbar och druckit mängder av jordgubbsmilkshakes, planerat en liten roadtrip för vår semester, tittat på How I Met Your Mother får jag vet inte hur mångte gången på Netflix, och fått en rejäl resefeber.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: