Semesterplaner

Nej vet ni, det blev ändringar i planerna. Eftersom Jani i sommar inte tar ut någon långsemester, bestämde jag mig för att jag lika gärna kan knipa några dagar från slutet av min semester, åka tillbaka på jobb tidigare, och spara semesterdagarna till vintern trots allt. Det är bara frågan om några dagar alltså, men tror jag kommer vara tacksam i höst/vinter när allt känns blä och man kan logga ut en vecka. Och vem vet, kanske man snart får börja resa igen och vi kan dra till värmen? Det vore något va? Jag ser på instagram att folk reser igen, så alltför långt ifrån kan det inte vara. Ska bara få våra andra doser av Covid-19 vaccinet.

Under min långsemester från slutet av Juli till mitten av Augusti har jag inga andra planer än så länge, förutom att vi vecka 31 hyr en husbil. Äntligen! Har drömt om det länge, att åka iväg med husbil, och nu blir det äntligen av. Vi tar flickorna och hundarna med oss, men husbilen är för 6 personer och vi var redan och kollade på den och den verkar väldigt rymlig. Flickorna är ivriga, jag är ivrig, vi är alla ivriga på att komma iväg! Vi ska troligtvis ta oss an ett för mig okänt landskap i Finland – nämligen Östra Finland. Ser framemot att se nya delar av Finland, men lite nervöst är det och det känns svårt att planera något på förväg när jag inte vet vad det finns att se och göra. Så langa hit era bästa tips för Östra Finland om ni har några!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: