Snart tillbaka efter sommarlovet

Mitt sommarlov tog slut i onsdags. Jag har tillbringat min semester utan blogg, och nästan helt utan sociala medier. Nu är jag tillbaka på jobbet för andra dagen och sakta ska jag väl komma igång med allting igen. Medan jag går igenom foton och knåpar ihop ett inlägg om vårt husbilsäventyr i östra Finland får ni denna bild från toppen av Koli som var min höjdpunkt under resan. Helt ofattbara vyer!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: