2021 blev den här bloggens sista år

2021 blev den här bloggens sista år. Som många kanske anat. Trodde aldrig det skulle hända, men efter 11 år av bloggande får det räcka. Orsakerna är många. Bloggvärlden är inte den samma som när jag började. Då skrev man mest korta snabba inlägg om vardagen, som en dagbok, men det finns nya bättre kanaler för den typ av innehåll nuförtiden. Älskar fortfarande att läsa bloggar, men inte att upprätthålla en egen. Och framför allt är jag inte den samma som när jag började blogga 2010. Mina prioriteringar ligger på andra håll och jag har blivit mer privat. Jag vill inte dela med mig lika mycket som förut. Jag vill leva i stunderna med min familj och mina vänner och inte känna att jag måste dokumentera allting för sociala medier.

Har sagt upp min prenumeration, och jag kommer radera bloggen bara jag sparat ner det jag vill behålla. Finns på instagram @linda_heiskanen, men även där uppdaterar jag ganska sällan.

Tack för alla åren bloggen! Och tack till dig som läst ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: